Alvarado Dentistes » Estética Dental - Ortodoncia. Pere Martell 15, 1 º B 43001 Tarragona

Implants

Els anomenats "cargols" de Titani que reemplacen les arrels de les dents perdudes, han revolucionat el món de l'odontologia.

Els implants endooseos i els seus diferents dissenys han demostrat una gran fiabilitat de resultats a través del temps. La tècnica quirúrgica és relativament senzilla, protocol·litzada, amb anestèsia local i amb limitades complicacions post operatòries.

Els implants poden ser unitaris que reemplacen una sola dent o múltiples es poden realitzar ponts fixos que reemplacen diverses dents. També poden reemplaçar tota una arcada dentària amb Sobredentadura. Les Sobredentadures són l'opció més econòmica per a les persones que els faltin totes les dents. Són removibles (es poden treure per la seva higiene).

Pròtesis híbrides: Necessiten un major nombre d'Implants i són Fixes (les treu el Dentista per a la seva higienització).

Pròtesis immediates: Es realitzen en pacients que per Malaltia Periodontal (Piorrea) han de llevar totes les seves dents en una sessió i necessiten una pròtesi elaborada per aquest moment. En aquests casos es necessiten models d'estudi, radiografies o TC de la boca per planificar la posició dels implants i l'elaboració de la pròtesi.

En els casos de fundes Unitàries o ponts fixos també poden realitzar-se en ceràmica de zirconi.

El Implantòleg és el Dr. Caren Sant Pere, llicenciat en odontologia per la Universitat del País Basc, any 2002
Postgraduat teòric implantologia del Dr. Anitua (Àlaba), any 2004
Postgraduat implantologia per CIDESID (Barcelona), any 2006
Col·laborador docent en postgrau implantologia CIDESID (Barcelona)