Alvarado Dentistes » Estética Dental - Ortodoncia. Pere Martell 15, 1 º B 43001 Tarragona

Cosmètica Dental: Fundes ceràmica sense metall

Quan les dents tenen un deteriorament major s'utilitzen les fundes, que actualment poden ser realitzades íntegrament en porcellana eliminant les bandes fosques que moltes vegades poden apreciar-se en les fundes de metall - porcellana.

Aquestes fundes poden ser realitzades amb:
Ceràmiques feldspàtiques.
Porcellana CAD- Cam: Porcellana d'alta resistència Disilicato de Litio o Zirconio dissenyades amb ajuda d'un escàner i manufacturades mitjançant robòtica.

El Disilicato de Litio i de Zirconi milloren notablement les propietats mecàniques de la ceràmica, però disminueixen la seva translucidesa; per la qual cosa s'utilitzen per fabricar el nucli de la funda que després és recobert amb porcellana convencional per aconseguir una bona estètica.

Aquestes fundes actualment, gràcies a la tecnologia computacional poden tenir gruixos mínims i alta resistència tensional, de manera que poden realitzar-se ponts de diverses peces sense problemes.

(Totes aquestes innovacions protèsiques no desmereixen la fiabilitat i predicció de resultats de les fundes i ponts de metall ceràmica convencionals).

Exemples: porcellanes feldspàtiques tipus Empress®.

Disilicato de liti tipus IPS - e Max.

IPS e.max Dióxido de circonio.

Emblanquiments   Carilles de porcellana   Restauracions de composite

Utilitzem la tècnica combinada:
clínica - ambulatòria...

Són làmines finíssimes (0.5 - 1.5 mm de gruix) "tipus lents de contacte"...

Quan les dents tenen un deteriorament major s'utilitzen les fundes...

La Nanotecnologia també a influït en les resines compostes...